Салон оптики:
(050) 735 33 55
Медичний центр:
(095) 320 98 89 (067) 820 10 78
Адреса:
м. Херсон, пр. Ушакова 26/2 (пл. Свободи, 2)
Добрий зір - добро життя
Графік роботи:
Пн-Пт:8:00 - 19:00
Сб:9:00 - 18:00
Нд:9:00 - 17:00
0
0
Записатися до лікаря-офтальмолога
error
Введіть номер телефону

Політика конфіндециальності та захисту персональних даних

 

Управління цим сайтом здійснюється ТОВ «ТРЕВІСО»  (ЄДРПОУ 32382074, місцезнаходження: 75100, Херсонська обл., Олешківський район, місто Олешки, провулок Морський, будинок 6) юридичними особами, зареєстрованими, які діють відповідно до вимог законодавства України (далі - «Компанія»).

Компанія приймає на себе зобов’язання стосовно захисту персональних даних всіх осіб, які відвідали цей сайт (далі - “Сайт), у зв'язку з чим прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту кожному користувачеві. У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі – «Політика») встановлено порядок здійснення Укрінформом обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Укрінформу з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у користувача щодо практики захисту персональних даних.


Дана Політика конфіденційності роз'яснює наші правила збору, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього сайту treviso.ua У користувача всі права щодо захисту його персональних даних, передбачених чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Компанія збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім'я і прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і інше), які свідомо і добровільно надані Вами як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці мети їх обробки.

Захист інформації

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютний захист від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії.
Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Компанія надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які погодилися на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних відповідно до вимог Компанії.

Поширення персональних даних без згоди суб'єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

Обробка персональних даних

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або окремої таблиці Бази даних сайту.


Персональні дані можуть бути використані в наступних цілях:
 

  • продажа товарів і надання послуг Користувачу;

  • ідентифікація користувача;

  • взаємодія з користувачем;

  • відправка Користувачеві рекламних матеріалів;

  • інформації та запитів;

  • проведення статистичних та інших досліджень;

  • обробка платежів Користувача;

  • моніторинг операцій користувача з метою запобігання шахрайства або протиправних дій.


Збір та використання персональних даних.

При використанні користувачем сервісів сайту, Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:
 

  • даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;

  • файли cookie;

  • ір-адреси;

  • параметри та настройки інтернет-браузерів (User-agent).

 

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідної виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувач буде повідомлений в момент збору такої інформації.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, законодавством встановлені певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покаранню, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних данних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки та надання послуг.

Права суб'єкта персональних даних

Компанія доводить до Вашого відома про Ваші права, як суб'єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних».

Використання файлів cookie

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які направляються веб-браузером та зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.

Коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або кілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки, переглядений товар, тощо. Компанія також використовує файли cookie в рекламних службах, та здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб управляти оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету. При відвідуванні сайту фіксуються всі входи в систему.

При повторному відвідуванні користувачем сайту, дані файлів cookie оновлюються; в більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача, відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів і / або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Компанія, за допомогою файлів cookie, аналізує поведінку і інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Компанії поліпшити досвід взаємодії з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс і навігацію Сервісу.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесах для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

Інші сайти

Дана політика конфіденційності стосується лише сайта treviso.ua. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Дотримання вимог

Здійснюючи доступ на цей сайт, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи свою особисту інформацію, Ви погоджуєтесь з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цими умовами, просимо не надавати нам свою особисту інформацію.

Зміна політики

До цієї Політики періодично і без попереднього повідомлення користувача, можуть вноситися зміни і доповнення, в тому числі, при зміні вимог законодавства.

Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.